Kunskap, omsorg & trygghet

VAD TYCKER VÅRA PATIENTER?

Vad tycker våra patienter?

Vi på Scandinavian Gastro Clinic gillar verkligen våra patienter och vi brinner för att hjälpa våra patienter på bästa sätt. Som ett led i vår digitalisering och vårt kvalitetsarbete frågar vi löpande våra patienter om deras upplevelser och om deras synpunkter på vårt arbete och kliniken som sådan och några av våra patienter har valt att ställa upp på en mer djuplodande intervju.

 

Jan Theander, 66 år (patient sedan ett par år)

“Jag har verkligen stort förtroende för läkarna och kliniken. Som patient får jag en känsla av trygghet helt enkelt!” – Jan Theander

Hej Jan, hur kom du i kontakt med oss på Scandinavian Gastro Clinic?

Jag kom i kontakt med er genom mitt försäkringsbolag och det är jag sannerligen glad för. Den service och den hjälp jag fått av era läkare och i synnerhet specialistläkaren Reza Alami har varit fenomenal.

Jan, kan du kortfattat berätta om dina besvär?

Innan jag kom till er hade jag svårigheter att behålla maten och diverse olyckor kunde inträffa. Detta var särskilt problematiskt med tanke på att jag reser en hel del till mässor och annat i jobbet. Läkarna vid Scandinavian Gastro Clinic diagnotiserade min IBS (irritabel tarmsyndrom) och har sedan dess verkligen hjälpt mig att få bukt med mina problem och det är tack vare den vård jag fått att magen numera hålls i schack och att jag kan leva som normalt.

Hur har din kontakt med vården varit innan du kontaktade oss på Scandinavian Gastro Clinic?

Tyvärr har jag inte tidigare haft en positiv upplevelse av vården då den varit katastrofalt dålig. Det fanns tyvärr ingen kontinuitet i vårdförloppet utan det var alltid nya läkare som tog sig an mig och det blev aldrig något vidare bra. För mig var det som natt och dag att komma till Scandinavian Gastro Clinic vad gäller att bli tagen på allvar och få service i världsklass. Hos er är min upplevelse att läkarna verkligen har mig som patient i fokus och att jag som patient blir tagen på största allvar och att läkarna inte nöjer sig förrän de har en klar bild över vad som eventuellt är fel på en. Det ”snålas” så att säga inte med undersökningarna utan läkarna utför de undersökningar de anser är nödvändiga, vare sig det är en koloskopi eller röntgenundersökning, för att verkligen gå till botten med ens problem.

Avslutningsvis, vad skulle du vilja lyfta fram som det bästa med din upplevelse hos oss?

För mig har läkarnas lösningsorienterade angreppssätt samt den service och det personliga engagemang som läkarna och övrig personal visat varit fantastiskt för mig som patient, man kan verkligen känna sig trygg och säker när man lämnar klinikens lokaler. Jag har verkligen stort förtroende för läkarna och kliniken. Som patient får jag en känsla av trygghet helt enkelt!

Kan du tänka dig rekommendera oss till nära och bekanta?

Jag har under flera år rekommenderat allt från grannar till nära och kära att komma som patient till kliniken och då i synnerhet Reza Alami. Numera är det inte bara jag som är lyriska av att få kommit som patient till Scandinavian Gastro Clinic, utan även de vänner och bekanta som jag tipsat om kliniken!